XiaoMi 14

«Xiaomis nylanserte flaggskipprodukt, Mi 14, har blitt lansert.Denne enheten kombinerer vakker design, ekstrem ytelse og nyskapende teknologi for å legemliggjøre ytelse av høy kvalitet i alle aspekter.

XiaoMi-nyheter-3

La oss starte med utvendig design.Den generelle formen til Mi 14 er enkel og jevn, noe som gir folk en sterk følelse av mote.Baksiden av telefonen har blitt nøye polert, ikke bare føles behagelig og ikke lett å skli.Den 6,36-tommers Huaxing C8 LTPO AMOLED-skjermen har en oppløsning på 2670×1200 piksler og støtter en oppdateringsfrekvens på opptil 120Hz samt DC-dimming, i tillegg til å ha en pikseltetthet på 460ppi og en lysstyrke på opptil 3000nit for en enestående visuell opplevelse.Rike og delikate farger, enten du spiller spill, ser på film eller leser, kan gi en komfortabel seeropplevelse.

Ytelsesmessig er Mi 14 utstyrt med den nyeste Qualcomm Snapdragon 8 Gen3-prosessoren, som har sterk prosessorkraft.Innebygd 4610mAh batteri med stor kapasitet, og støtter 90W kablet hurtiglading og 50W trådløs ladeteknologi, for å sikre utholdenhet i all slags vær.

For fotografering er Mi 14 utstyrt med et Leica Professional optisk linsesystem som består av 50 MP hovedkamera, 50 MP ultravidvinkel og 50 MP flytende kamera.Enten du fotograferer landskap, portretter eller daglige scener, kan du få en rik følelse av detaljuttrykk og fargelag.

Kort sagt, Mi 14 med sin utmerkede design, sterke ytelse og utmerkede ytelse innen fotografering, vil utvilsomt bli en sterk kraft på markedet i år.

XiaoMi-nyheter-1


Innleggstid: 22. november 2023