Ikke en ekte maskin?Samsung S22-seriens modelleksponering!De tre modellene er forskjellige

Mobil Kina-nyheter:Tidligere har pålitelige kilder sagt at Samsung vil holde en global pressekonferanse 8. februar i år for å bringe Samsung S22-serien.Før dette har utvendig design av flyet vært bekymret av omverdenen.

I følge nyhetene 14. desember har et bilde av en Samsung S22-seriemodell blitt eksponert på nettet nylig.Fra bildet er det tre modeller i Samsung S22-serien, nemlig Samsung S22, S22 Plus og S22 Ultra. Utseendedesignet til de tre modellene er forskjellig.Bakdesignen til S22 og S22 Plus er like, men de er forskjellige.Sistnevnte har en tydelig skillelinje mellom linsemoduldelen og dekselet, mens førstnevnte ikke er tydelig.

fd (1)
Eksponerte praktiske bilder i Samsung S22-serien

Sammenlignet med S22 og S22 Plus er baksiden av S22 Ultra utstyrt med et mer gjenkjennelig vanndråpekamera, og linsemodulen er fullstendig integrert med dekselet.

fd (2)
Samsung S22-serien maskinmodell

I begynnelsen av denne måneden har folk som er kjent med saken avslørt at utseendet til de tre modellene i Samsung S22-serien er helt forskjellige, og den eksponerte modellen bekrefter i bunn og grunn denne uttalelsen.

I tillegg brøt de ovennevnte innsiderne også nyheten om at Samsung S22 vil være utstyrt med en 6,06-tommers høyoppløsningsskjerm, S22 Plus kan være utstyrt med en 6,55-tommers skjerm, og begge støtter 120Hz høy oppdateringsfrekvens, S22 Ultra er ikke veldig tydelig.


Innleggstid: Jan-08-2022