Mobiltelefontilbehør industri

Den tempererte beskyttelsesfilmen til mobiltelefonen er bare en liten del av isfjellet for mobiltelefontilbehør, men den tilhører industrien for mobiltelefontilbehør og forbrukerelektronikkprodukter.Dagens nyheter handler om "kampen for å overleve i den mobiltelefonherdede beskyttelsesfilmindustrien"?

Vi vet alle at denne skjermherdet filmindustrien for mobiltelefoner ikke bare er ett produkt, den har alle slags bjeller og fløyter.Med herdet film keramisk film plastfilm at det bare er et stort utvalg av det.Når det gjelder markedsprisen på temperert film, er det flere cent, flere titalls dollar, til og med hundrevis av dollar.Som et resultat er det ingen kvalitetssikring i lavprismarkedet;høykvalitetsprodukter i high-end markedet.Som det sies i næringslivet, "du får det du får for hver krone, gode produkter er ikke billige, og billige er ikke bra".Dette refererer til kvaliteten på varene. Det som kalles et produkt uten kvalitet, det vil si at de bare sjetongene som selges i store mengder for noen få øre i markedet har ingen kvalitetskontroll, fordi kvalitetskontrollen er tidkrevende og arbeidskrevende .Dette er også den såkalte gode prisen må ikke være billig, billig må ikke være vakker.

Mobiltelefontilbehør Indus1

De fleste produktene med lave priser og ingen kvalitetskrav eksporteres til Afrika og India eller noen land og regioner med relativt tilbakestående økonomier.Markedet for produkter av høy kvalitet med priser så høye som titalls eller til og med hundrevis av dollar er rettet mot utviklede land.For eksempel land i Europa og USA, Japan. Salgsprisen er så høy kvalitet, den er ikke mye forskjellig, men grunnen til at prisen er så høy kan være at det er noen mellommenn (grossister, distributører) som tar provisjon og profittfaktorer i det.

Mobiltelefontilbehør Indus2

De nåværende utviklingsutsiktene for elektroniske forbrukerprodukter er fortsatt veldig gode, men de er for blandede. Hvis du ønsker å okkupere lederen av denne industrien, må du fortsette å jobbe hardt, stå på skuldrene til gigantene og se bransjens mønster endre seg , og revolusjonen har ennå ikke lyktes.


Innleggstid: 15. juni 2022