2022 iPhone SE Høydepunkter 1. Klassisk Hjem-knapp og berørings-ID

jg (1)

I den første Apple-presentasjonen i 2022, i tillegg til den overraskende lanseringen av "Pine Ridge Cyan" iPhone 13 Pro og det nye designet til den grønne iPhone 13, vil den også oppgradere iPhone SE, den mest populære "HOME-knappen, Touch ID" telefon i fortiden!

Vakker og slitesterk, iPhone SE er designet med romgodkjent aluminium og glass, og har det tøffeste front- og bakglasset i en smarttelefon i dag, samme materiale som baksiden av iPhone 13 Pro og iPhone 13. IP67-klassifisert vann- og støvbestandighet gjør iPhone SE motstandsdyktig mot sprut av vanlige væsker i livet2.iPhone SE har den velkjente Hjem-knappen og Touch ID, som lar brukere logge på apper, autorisere App Store-kjøp og betale med Apple Pay på en enkel, privat og sikker måte.
2022 iPhone SE Høydepunkter 2. Den ultimate smarttelefonen med A15 Bionic-brikken

Kraftige Apple-brikker gir bransjeledende ytelse og banebrytende funksjoner til iPhone.A15-bionic-brikken, som først debuterte på iPhone 13, er lynrask, og nå er den også på iPhone SE, noe som gjør nesten enhver opplevelse bedre, fra lansering av apper til håndtering av strømkrevende oppgaver.

A15 Bionic-brikken er utstyrt med en kraftig 6-kjerners CPU, som er den raskeste CPU i en smarttelefon, inkludert to høyeffektive kjerner og fire høyeffektive kjerner, noe som gjør iPhone SE 1,8 ganger raskere enn iPhone 8, og eldre enn andre i samme serie Sammenlignet med modellen er den raskere.

jg (2)

jg (3)

Den 16-kjerners nevrale nettverksmotoren kan behandle 15,8 billioner operasjoner per sekund, slik at tredjepartsapper kan utføre maskinlæringsoperasjoner raskere, samtidig som den låser opp flere funksjoner for iPhone SE, for eksempel "bokstavelig tekst" i IOS 15 "kamera" og "diktasjon" " på enheten.A15 Bionic-brikken gir flotte fotograferings-, spill- og AR-opplevelser, med hver bevegelse som flyter jevnt.

iPhone SE er utstyrt med et nytt kamerasystem drevet av A15 Bionic-brikken, utstyrt med et 12-megapiksel vidvinkelkamera med ƒ/1,8 blenderåpning, og gir enestående beregningsfordeler som "Smart HDR 4", "Photo Style", "Deep Fusion"-teknologi, og en "portrett"-modus.

2022 iPhone SE Highlight 5. Kraftig batterilevetid og rask lading
Bygget for ytelse, A15 Bionic-brikken har den nyeste generasjonen av batterikjemi og er tett integrert med IOS 15 for å gi iPhone SE enda mer batterilevetid.Selv med sin lette formfaktor og nye teknologier som 5G, vil iPhone SEs batterilevetid vare lenger enn tidligere og tidligere 4,7-tommers iPhone-modeller.iPhone SE støtter trådløse ladere og hurtiglading.

jg (4)


Innleggstid: 16. mars 2022